Jag köper julklapparna redan nu!

Det här med julklappar är inte lätt, speciellt inte när man har sån beslutsångest som jag. Därför tänker jag i år vara ute i sjukt god tid och handla julklapparna redan nu mitt i sommaren. De får gott och väl plats i garderoben och sen slipper jag som vanligt vara ute i sista sekund dagen innan jul. Nu kanske ni tycker jag är jättetråkig som gör på detta vis och så må det vara.

Julklapp till flickvän

Jag kan lova att bara för jag köper julklapp till flickvän, mamma, pappa och kusinbarn redan nu, så blir de inte mindre glada för sina klappar. Som bonus slipper jag dessutom stress och kan njuta bättre av julen, helt perfekt på alla sätt!

När ska du själv köpa julklapp till pojkvän eller flickvän?

Kommentera

Notera: Moderering är på och kan fördröja ditt inlägg. Du behöver bara posta din kommentar en gång.